Päivitetty 28.6.2020


Poikasia on syntynyt kaneille roduisssa kääpiöluppa, hermeliini sekä soopeli. Myös talvikon poikasia on pari poikuetta. Kysy rohkeasti lisää.


Ruokaeläin pakasteet matelijoille, jne.

Kasvatuksen huono puoli on eläinten karsinta, tapaturmat tai sairaudet joiden takia eläimiä täytyy lopettaa. Myös matelijoiden, frettien jne. täytyy saada ravintoa, säästän asianmukaisesti lopetetut eläimet ja niitä voi ostaa meiltä. Tällä hetkellä pakasteet ovat loppu. Hinnat menevät painon ja eläinlajin mukaan. Kysy lisää ottamalla yhteyttä meihin. 

Eläimemme sekä mahdolliset pakasteet ovat noudettavissa Riihimäeltä (Kanta-Häme). 

Kun otat meihin yhteyttä, ole ystävällinen ja kerro itsestäsi mm. nämä asiat; kuka olet, mistä päin, millainen on eläinkokemuksesi, mahdolliset muut taloutesi eläimet, millaiseen tarkoitukseen etsit eläintä sekä millaisessa asumuksessa ajattelit pitää eläintäsi. 

Perimme jokaisesta eläimestä molemmin puolin sitovan varausmaksun joka vähennetään eläimen myyntihinnasta. Nouto hetkellä eläin tulee olla maksettu etukäteen tilille tai käteisellä hakuhetkellä. Varausmaksut ovat hiiret 5 €, muut eläimet 10 € ja kanit 20 €. Varausmaksua ei palauteta takaisin ostajalle jos hän tuleekin katumapäälle. Varausmaksu palautetaan vain siinä tilanteessa, että varattu eläin sairastuu tai kuolee ennen luovutusta. 

Kaikki eläimemme asuvat sisätiloissa ja kanit ovat tottuneet isoon mustaan koiraan. Kanien mukana tulevat 2 x Skyn rekisteripaperit sekä molemmat korvat tatuoituna + pussillinen tuttua ruokaa mukaan. Ensikanin ostajalle tulostan kanin hoito-ohjeet mukaan. Gerbiilit rekisteröidään Suomen Gerbiiliyhdistykseen ja hamsterille teen rekisteritodistuksen minkä avulla sen voi itse rekisteröidä Suomen Hamsteriyhdistykseen. 

Tarvittaessa autan ja opastan kanien sekä gerbiilien näyttelyttämisessä. Hamstereiden näyttelyttämiseen löytyy hyvät ohjeet Suomen Hamsteriyhdistyksen sivuilta.

Valitsen itse myyntiin tulevat eläimet, koska kasvatukseni yksi kulmakivistä on itselleni haluama jatkoon tarkoitettu eläin. Pyrin kuitenkin katsomaan, että eläimen luonne ja ostajan kokemus eläimestä kohtaavat täysin, jotta teillä olisi mukava yhteinen lemmikkitaival.

Suosittelen liittymistä eläimen lajiyhdistykseen, näitä yhdistyksiä löydät mm. kotisivujemme etusivulta. 

Meihin saat yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai klikkamalla tästä