Päivitetty 19.9.2020


Kääpiöluppa, uroksia

Sinisiä kääpiölupan poikasia valmiita valloittamaan maailmaa. Poikaset ovat syntyneet 11.7.2020, joten ovat luovutuksessa heti. Muutama uros kaipailevat omia kotejaan.

Korvat tatuoidaan ennen luovutusta, mukaan saa tuttua pellettiä ja rekisteripaperit. Kanit elää sisätiloissa tottuen koiraan.

Hinta 100 €


Soopeli, uros

Riwilings Quaranteds etsii vielä omaa kotia. 

Kani on syntynyt 1.6.2020 joten luovutuksessa heti. Korvat tatuoidaan ennen luovutusta, mukaan saa tuttua pellettiä ja rekisteripaperit. Kani elää sisätiloissa tottuen koiraan.


Rodultaan Soopeli soveltuu hyvin ensi kaniksi, koska on luonteeltaan rohkea ja ystävällinen sekä haluaa olla mukana perheen touhuissa. Myös tämän pojan käsittely sujuu ongelmitta.
Kanin häkki tulee olla vähintään 140 cm, koska aikuispaino kanille on 2.51-3.20 kg.

Hinta 100 €


Kanimme ovat noudettavissa Riihimäeltä (Kanta-Häme). 

Kun otat meihin yhteyttä, ole ystävällinen ja kerro itsestäsi mm. nämä asiat; kuka olet, mistä päin, millainen on eläinkokemuksesi, mahdolliset muut taloutesi eläimet, millaiseen tarkoitukseen etsit eläintä sekä millaisessa asumuksessa ajattelit pitää eläintäsi. 

Perimme jokaisesta eläimestä molemmin puolin sitovan varausmaksun joka vähennetään eläimen myyntihinnasta. Nouto hetkellä eläin tulee olla maksettu etukäteen tilille tai käteisellä hakuhetkellä. Varausmaksu on 20 €. Varausmaksua ei palauteta takaisin ostajalle jos hän tuleekin katumapäälle. Varausmaksu palautetaan vain siinä tilanteessa, että varattu eläin sairastuu tai kuolee ennen luovutusta. 

Kaikki eläimemme asuvat sisätiloissa ja kanit ovat tottuneet isoon mustaan koiraan. Kanien mukana tulevat 2 x Skyn rekisteripaperit sekä molemmat korvat tatuoituna + pussillinen tuttua ruokaa mukaan. Ensikanin ostajalle tulostan tai lähetän sähköpostitse kanin hoito-ohjeet. 

Tarvittaessa autan ja opastan kanien näyttelyttämisessä. 

Valitsen itse myyntiin tulevat eläimet, koska kasvatukseni yksi kulmakivistä on itselleni haluama jatkoon tarkoitettu eläin. Pyrin kuitenkin katsomaan, että eläimen luonne ja ostajan kokemus eläimestä kohtaavat täysin, jotta teillä olisi mukava yhteinen lemmikkitaival.

Suosittelen liittymistä eläimen lajiyhdistykseen, näitä yhdistyksiä löydät mm. kotisivujemme etusivulta. 

Meihin saat yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai klikkamalla tästä