Päivitetty 16.42021

Soopeli - uros - ruskeasoopeli

Riwilings Don´t Fade Away etsii kotia. Uros on syntynyt 14.2.2021 ja valmis muuttamaan omaan kotiin 1.5.2021 alkaen. Luonteeltaan utelias, rohkea ja seurallinen. Kantaa geeneissään sinistä väriä.

Isä: GG-20 Easy Boy* (soopeli, sinisoopeli, 95 p., rekisteröity NKF)

Emä: Mafia´s Laetitia* (venäläinen, musta venäläinen, 95 p., rekisteröity SKY)

Hinta 100 €


Hermeliini - uros - musta venäläinen


Riwilings Elvis O´Leary etsii kotia. Uros on syntynyt 21.2.2021 ja valmis muuttamaan omaan kotiin 2.5.2021 alkaen. Luonteeltaan reipas, rohkea sekä seurallinen. 

Isä: SE CH Elvis (sinisoopeli, 95,5 p., rekisteröity SKAF, tuontimaa Ruotsi)

Emä: Priscilla* (sinisoopeli, 95 p., rekisteröity NKF, tuontimaa Norja)

Hinta 100 €


Hermeliini - uros - sinisoopeli

Riwilings Earthquake etsii kotia. Uros on syntynyt 21.2.2021 ja valmis muuttamaan omaan kotiin 2.5.2021 alkaen. Luonteeltaan utelias ja reipas.

Isä: SE CH Elvis (sinisoopeli, 95,5 p., rekisteröity SKAF, tuontimaa Ruotsi)

Emä: Priscilla* (sinisoopeli, 95 p., rekisteröity NKF, tuontimaa Norja)

Hinta 100 €


Hermeliini - uros - raudanharmaa

Riwilings Fullahead etsii kotia. Uros on syntynyt 21.2.2021 ja valmis muuttamaan omaan kotiin 2.5.2021 alkaen. Luonteeltaan utelias ja reipas. Hyvin nallekarhumainen vahva poika.

Isä: Ricky Martin* (musta, 95 p., rekisteröity SKY, tuontimaa Ruotsi)

Emä: Hashtag** (luonnonharmaa, 95 p., rekisteröity NKF, tuontimaa Norja)

Hinta 100 €


Kääpiöluppa - naaras - ruskeasoopeli

Riwilings Gotcha etsii kotia. Naaras on syntynyt 25.2.2021 ja valmis muuttamaan omaan kotiin 6.5.2021 alkaen. Luonteeltaan utelias ja reipas. Kuvassa kovin yksivärinen.

Isä: Riwilings Rockabilly Rules (sinisoopeli, 94,5 p., rekisteröity SKY)

Emä: Rooroon Silence Please (ruskeasiamsoopeli, 92,5 p., rekisteröity SKY)

Hinta 100 €


Meiltä myös voi ostaa valmiiksi kasattuja tarvikepaketteja kanin mukana. Paketit ovat suunniteltu niin, että pääsette heti alkuun kaninne kanssa. Paketit sisältävät rodusta riippuen mm. väh. 120 cm pitkän häkin, juomapullon, keraamisen ruokakipon, kuljetuskoppa sekä häkkiin kiinnitettävän ruokintapallon. Jos tarvikkeet on jo hankittu, mutta kuljetuskoppa puuttuu tämän ostaminen myös meidän kautta onnistuu. 


Kanimme ovat noudettavissa Riihimäeltä (Kanta-Häme). 

Kun otat meihin yhteyttä, ole ystävällinen ja kerro itsestäsi mm. nämä asiat; kuka olet, mistä päin, millainen on eläinkokemuksesi, mahdolliset muut taloutesi eläimet, millaiseen tarkoitukseen etsit eläintä sekä millaisessa asumuksessa ajattelit pitää eläintäsi. 

Perimme jokaisesta eläimestä molemmin puolin sitovan varausmaksun joka vähennetään eläimen myyntihinnasta. Nouto hetkellä eläin tulee olla maksettu etukäteen tilille tai käteisellä hakuhetkellä. Varausmaksu on 20 €. Varausmaksua ei palauteta takaisin ostajalle jos hän tuleekin katumapäälle. Varausmaksu palautetaan vain siinä tilanteessa, että varattu eläin sairastuu tai kuolee ennen luovutusta. 

Kaikki eläimemme asuvat sisätiloissa ja kanit ovat tottuneet isoon mustaan koiraan. Otathan huomioon, että kani ei välttämättä ole ihan heti sujut perheesi koirasi kanssa, jos sinulla sellainen on. Koska perheenne koira saattaa käyttäytyä kanisi kanssa erilain kuin meidän koira. Kanien mukana tulevat 2 x Skyn rekisteripaperit sekä molemmat korvat tatuoituna + pussillinen tuttua ruokaa mukaan. Ensikanin ostajalle lähetän sähköpostitse kanin hoito-ohjeet. 

Myyntiin tulevat kanit eivät ole rokotettuja tai leikattuja, koska nämä toimenpiteet kuuluvat kanin omistajan kustannettavaksi, mikäli tuleva omistaja niin haluaa. Sekä myös, jos kani olisi leikattu ja rokotettu niin ostohintakin olisi huomattavasti korkeampi.

Valitsen itse myyntiin tulevat eläimet, koska kasvatukseni yksi kulmakivistä on itselleni haluama jatkoon tarkoitettu eläin. Pyrin kuitenkin katsomaan, että eläimen luonne ja ostajan kokemus eläimestä kohtaavat täysin, jotta teillä olisi mukava yhteinen lemmikkitaival.

Suosittelen liittymistä eläimen lajiyhdistykseen, näitä yhdistyksiä löydät mm. kotisivujemme etusivulta. 

Tarvittaessa autan ja opastan kanien näyttelyttämisessä. Kauttamme hoituvat myös tunnistusmerkinnät (tatuoinnit molempiin korviin) 5 mm pihtejä käyttäen, numeroita sekä kirjaimia löytyy. Myös kanien kynsien leikkuu kotonasi tai tatuointi onnistuu Riihimäen alueella + lähi kaupungeissa. 

Meihin saat yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai klikkamalla tästä