Päivitetty 25.1.2021

Kääpiöluppa - luonnonharmaa 

synt. 21.12.2020, 3 naarasta & 1 uros

Kääpiöluppa poikasia
Kääpiöluppa poikasia

Isä: Töminän Tabasco, kasv. Marjut Nokelainen, Suomi. Väriltään luonnonsininen. Rekisteröity Suomen kaniyhdistykseen. Saanut 93,5 p.

Emä: Royal´s Queque, kasv. Jenni Saarimaa, Suomi. Väriltään luonnonharmaa. Rekisteröity Suomen kaniyhdistykseen. Saanut 94,5 p.

Poikueeseen syntyi 3 naarasta ja 1 uros. Värinä on luonnonharmaa, poikaset kantavat geeneissä luonnonsinistä. Muutama poikanen tulee etsimään omaa kanirakasta kotia. Niistä lisätietoa saa laittamalla meille sähköpostia.

Poikueen polveutumispisteet ovat 20. Poikaset luovutetaan tatuoituna sekä rekisteripaperien kera 1.3.2021 alkaen.

Hinta 100 €


Hermeliini - sinisoopeli 

synt. 13.6.2017, uros


SE CH Elvis
SE CH Elvis

Tuonti uros Ruotsista etsii sopivaa kotia. Uros on rekisteröity Ruotsin kaniyhdistyseen (SKAF) ja on Ruotsin muotovalio. Korkein näyttelytulos on 95,5 p Ruotsista. 

Meidän kanilasta löytyy jo tämän kiltin ja mukavan uroksen jälkeläisiä. Jättää pääosin sinisoopelia jälkeläisiinsä. Heti luovutuksessa rekisteripaperien kera.

Hinta 120 €


Kanimme ovat noudettavissa Riihimäeltä (Kanta-Häme). 

Kun otat meihin yhteyttä, ole ystävällinen ja kerro itsestäsi mm. nämä asiat; kuka olet, mistä päin, millainen on eläinkokemuksesi, mahdolliset muut taloutesi eläimet, millaiseen tarkoitukseen etsit eläintä sekä millaisessa asumuksessa ajattelit pitää eläintäsi. 

Perimme jokaisesta eläimestä molemmin puolin sitovan varausmaksun joka vähennetään eläimen myyntihinnasta. Nouto hetkellä eläin tulee olla maksettu etukäteen tilille tai käteisellä hakuhetkellä. Varausmaksu on 20 €. Varausmaksua ei palauteta takaisin ostajalle jos hän tuleekin katumapäälle. Varausmaksu palautetaan vain siinä tilanteessa, että varattu eläin sairastuu tai kuolee ennen luovutusta. 

Kaikki eläimemme asuvat sisätiloissa ja kanit ovat tottuneet isoon mustaan koiraan. Otathan huomioon, että kani ei välttämättä ole ihan heti sujut perheesi koirasi kanssa, jos sinulla sellainen on. Koska perheenne koira saattaa käyttäytyä kanisi kanssa erilain kuin meidän koira. Kanien mukana tulevat 2 x Skyn rekisteripaperit sekä molemmat korvat tatuoituna + pussillinen tuttua ruokaa mukaan. Ensikanin ostajalle tulostan tai lähetän sähköpostitse kanin hoito-ohjeet. 

Myyntiin tulevat kanit eivät ole rokotettuja tai leikattuja, koska nämä toimenpiteet kuuluvat kanin omistajan kustannettavaksi, mikäli tuleva omistaja niin haluaa. Sekä myös, jos kani olisi leikattu ja rokotettu niin ostohintakin olisi huomattavasti korkeampi.

Valitsen itse myyntiin tulevat eläimet, koska kasvatukseni yksi kulmakivistä on itselleni haluama jatkoon tarkoitettu eläin. Pyrin kuitenkin katsomaan, että eläimen luonne ja ostajan kokemus eläimestä kohtaavat täysin, jotta teillä olisi mukava yhteinen lemmikkitaival.

Suosittelen liittymistä eläimen lajiyhdistykseen, näitä yhdistyksiä löydät mm. kotisivujemme etusivulta. 

Tarvittaessa autan ja opastan kanien näyttelyttämisessä. Kauttamme hoituvat myös tunnistusmerkinnät (tatuoinnit molempiin korviin) 5 mm pihtejä käyttäen, numeroita sekä kirjaimia löytyy. Myös kanien kynsien leikkuu kotonasi onnistuu Riihimäen alueella. 

Meihin saat yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai klikkamalla tästä