Päivitetty 18.6.2021


Esittelyssä useita kaneja joista kysymällä selviää lisää. Kanit ovat rotupuhtaita sekä omaavat rekisteripaperit. Kyselyt yvnä. Molempia sukupuolia, aikuisia sekä poikasia. Myös tuonteja löytyy.

 

Hermeliini väreissä chinchilla, ruskeasoopeli, sinisoopeli, musta venäläinen, musta ja värivirheellinen raudanharmaa.


Kääpiöluppa väreissä luonnonharmaa, luonnonsininen, sininen, sinisoopeli.


Soopeli värissä sinisoopeli


Myös pienrexejä ja rexejä muutamia yksilöitä. Sekä jotain tarvikkeita ylimääräisenä löytyy mm. Häkkejä, kuljetusbokseja jne.
Riihimäeltä Nouto.

Kääpiöluppa - naaras - luonnonsininen

Riwilings Klingonz etsii kotia. Poikanen on syntynyt 21.3.2021 ja valmiita muuttamaan omaan kotiin heti. Luonteeltaan luppamaisen reipas ja rauhallinen kaveri.

Isä: Töminän Tabasco (luonnonsininen, 93,5 p., rekisteröity SKY. Kasv. Marjut Nokelainen, FI)

Emä: Willow´s Navaho (sininen, 94 p. rekisteröity SKY. Kasv. Dita Hiillos, FI)

Hinta 100 €


Meiltä myös voi ostaa valmiiksi kasattuja tarvikepaketteja kanin mukana. Paketit ovat suunniteltu niin, että pääsette heti alkuun kaninne kanssa. Paketit sisältävät rodusta riippuen mm. väh. 120 cm pitkän häkin, juomapullon, keraamisen ruokakipon, kuljetuskoppa sekä häkkiin kiinnitettävän ruokintapallon. Jos tarvikkeet on jo hankittu, mutta kuljetuskoppa puuttuu tämän ostaminen myös meidän kautta onnistuu. 


Kanimme ovat noudettavissa Riihimäeltä (Kanta-Häme). 

Kun otat meihin yhteyttä, ole ystävällinen ja kerro itsestäsi mm. nämä asiat; kuka olet, mistä päin, millainen on eläinkokemuksesi, mahdolliset muut taloutesi eläimet, millaiseen tarkoitukseen etsit eläintä sekä millaisessa asumuksessa ajattelit pitää eläintäsi. 

Perimme jokaisesta eläimestä molemmin puolin sitovan varausmaksun joka vähennetään eläimen myyntihinnasta. Nouto hetkellä eläin tulee olla maksettu etukäteen tilille tai käteisellä hakuhetkellä. Varausmaksu on 20 €. Varausmaksua ei palauteta takaisin ostajalle jos hän tuleekin katumapäälle. Varausmaksu palautetaan vain siinä tilanteessa, että varattu eläin sairastuu tai kuolee ennen luovutusta. 

Kaikki eläimemme asuvat sisätiloissa ja kanit ovat tottuneet isoon mustaan koiraan. Otathan huomioon, että kani ei välttämättä ole ihan heti sujut perheesi koirasi kanssa, jos sinulla sellainen on. Koska perheenne koira saattaa käyttäytyä kanisi kanssa erilain kuin meidän koira. Kanien mukana tulevat 2 x Skyn rekisteripaperit sekä molemmat korvat tatuoituna + pussillinen tuttua ruokaa mukaan. Ensikanin ostajalle lähetän sähköpostitse kanin hoito-ohjeet. 

Myyntiin tulevat kanit eivät ole rokotettuja tai leikattuja, koska nämä toimenpiteet kuuluvat kanin omistajan kustannettavaksi, mikäli tuleva omistaja niin haluaa. Sekä myös, jos kani olisi leikattu ja rokotettu niin ostohintakin olisi huomattavasti korkeampi.

Valitsen itse myyntiin tulevat eläimet, koska kasvatukseni yksi kulmakivistä on itselleni haluama jatkoon tarkoitettu eläin. Pyrin kuitenkin katsomaan, että eläimen luonne ja ostajan kokemus eläimestä kohtaavat täysin, jotta teillä olisi mukava yhteinen lemmikkitaival.

Suosittelen liittymistä eläimen lajiyhdistykseen, näitä yhdistyksiä löydät mm. kotisivujemme etusivulta. 

Tarvittaessa autan ja opastan kanien näyttelyttämisessä. Kauttamme hoituvat myös tunnistusmerkinnät (tatuoinnit molempiin korviin) 5 mm pihtejä käyttäen, numeroita sekä kirjaimia löytyy. Myös kanien kynsien leikkuu kotonasi tai tatuointi onnistuu Riihimäen alueella + lähi kaupungeissa. 

Meihin saat yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai klikkamalla tästä